Bruce Willis laat niet met zich sollen in trailer voor actieprent Wrong Place

Bruce Willis, Sylvester Stallone, JC Van Damme, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Harrison Ford, en zo kan ik nog even doorgaan, het zijn allemaal actiehelden die mijn jeugd gekleurd hebben. Jammer genoeg komt er op heel wat van hen al wat (of veel) sleet te zitten.

Ook voor de carrière van Bruce Willis zijn de eindcredits in zicht. Al heeft hij wel nog een paar films op de planning staan waaronder dus deze actiethriller Wrong Place.

Een methamphetamine kok jaagt op het voormalige hoofd van de politie van een klein stadje om hem het zwijgen op te leggen voordat hij een ooggetuigeverklaring kan afleggen tegen zijn familie, maar uiteindelijk komt hij voor meer te staan dan waar hij op had gerekend.

Zeker wanneer de bad guy het gemunt heeft op Bruce Willis zijn dochter…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)