Op zoek naar Merrick in nieuw tijdelijk Sea Of Thieves-event

“Aye, aye pirates”, donderdag start het nieuwe tijdelijke Sea of Thievesavontuur waarin er heel wat nieuwe dingen te beleven vallen als voorbereiding op seizoen 7.

In de populaire multiplayer konden spelers recent het pad kiezen tussen goed en kwaad. Goederen leveren aan de dronken piraat Merrick of The Servant Flame (leider van Reaper’s Bones), hem helpen door hem Relic Caches te bezorgen of Soulflame Rowboats in brand te steken.

Het lot werd beslecht in het voordeel van Merrick en Golden Sands Outpost werd gered. Nu is hij verdwenen en is het de taak van de community om hem terug te vinden en uit te zoeken wat er met hem is gebeurd. Volgens onderstaande trailer lijken Duke en The Masked Stranger meer te weten.

Het event loopt van 30 juni tot en met 14 juli.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”