fbpx

NieR: Automata The End of YoRHA Edition komt naat Switch

Als je op zoek bent naar iets speciaals, dan kunnen we NieR: Automata The End of YoRHA Edition zeker aanbevelen. Binnenkort kunnen ook Switch gamers met deze bijzondere game aan de slag.

Vanaf 6 oktober 2022 kunnen spelers de post-apocalyptische action RPG ook op de Nintendo Switch beleven.

De game biedt een meesterlijke mix van actie- en RPG-gameplay met een diepgaande, aangrijpende verhaallijn. Spelers strijden als de androids 2B, 9S en A2 om de wereld te veroveren op hun menselijke scheppers en lang vergeten waarheden over de mensheid te ontdekken. 

NieR:Automata The End of YoRHa Edition bevat naast de bekroonde basisgame de 3C3C1D119440927-DLC, met drie uitdagende colosseums en aanvullende kostuums.

Wanneer de game is verschenen voor de Nintendo Switch, kunnen spelers ook de gratis 6C2P4A118680823-DLC downloaden. Deze DLC verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch en omvat zes nieuwe kostuums en vier nieuwe accessoires die het uiterlijk van speelbare personages veranderen. De DLC levert ook twee pod-skins die zijn gebaseerd op personages uit de populaire mobile-titel NieR Re[in]carnation. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: