Robin staat centraal in nieuwe Gotham Knights gameplay trailer

Gotham Knights is zeker een van die games waar een heleboel mensen naar uitkijken dit najaar. Niet meer dan normaal als je weet dat Batman een van de populairste superhelden uit het DC-universum is.

Deze nieuwe video bevat nieuwe gameplay en aangepaste tussenfilmpjes van Robin, ook bekend als Tim Drake, de jongste van de vier ridders en de derde beschermeling van Batman die het alias Robin aanneemt. 

Robin is een expert in het hanteren van zijn inklapbare vechtstok en een specialist in aanvalstechnieken, psychologische oorlogsvoering en iemand waarmee rekening moet worden gehouden.

Dankzij de teleportatie-technologie van de Justice League-satelliet kan Robin zich snel en onverwacht over het slagveld verplaatsen en dit in zijn voordeel gebruiken tijdens een gevecht. Zijn gebrek aan ervaring maakt hij goed met zijn natuurlijke intelligentie en speurdersvaardigheden die net zo goed, zo niet nog beter zijn dan die van Batman zelf. Robin is ervan overtuigd dat Gotham City iemand als Batman nodig heeft en verlangt ernaar ooit de mantel zelf te dragen. Als het zover is, dan hij is er klaar voor.

Gotham Knights verschijnt op 25 oktober 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)