fbpx

Dragon Quest Treasures verschijnt 9 december op Switch

Dragon Quest Treasures is een gloednieuwe spin-off van de Dragon Quest-serie en volgt de jeugdavonturen van Erik en Mia, de broer en zus die voor het eerst verschenen in Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age.

In de game beleven spelers eindeloze avonturen met Erik en Mia in een paradijs voor schattenjagers. Omdat schatten vaak op lastig bereikbare plaatsen verstopt zitten, moeten spelers diverse vriendelijke monsters rekruteren om hun unieke vaardigheden te benutten.

Met behulp van deze monsters kunnen spelers bijvoorbeeld over open velden racen, bovenop rotswanden springen en over gapende afgronden zweven.

Daarnaast helpen ze je tijdens gevechten tegen rivaliserende schatzoekers. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: