fbpx

Pac-Man World Re-PAC verschijnt 26 augustus op pc en consoles

Bandai Namco kondigt aan dat Pac-Man World Re-PAC, een geremasterde en verbeterde versie van een van de populairste Pac-Man games aller tijden, op 26 augustus 2022 naar consoles en pc komt.

Pac-Man World Re-PAC maakt gebruik van de huidige gaming hardware om een HD verbeterde full screen-versie van het originele spel te leveren, evenals verbeteringen voor een meer intuïtieve gameplay.

Het spel heeft meerdere speltypen met de Quest Mode, een Maze Mode die het klassieke PAC-MAN-spel naar 3D-doolhoven brengt en een complete versie van het originele spel in de Original Mode die spelers kunnen vrijspelen door het hoofdspel te voltooien.

In de Quest Mode gebruiken spelers verschillende aanvallen en vaardigheden, waaronder power-ups, terwijl ze rennen, springen, puzzels oplossen en zich natuurlijk een weg hakken door de zes spannende werelden van Ghost Island.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d