Overwatch 2 zal de plaats innemen van het originele spel bij release

Overwatch 2

Wat gaat er nu eigenlijk gebeuren met het originele Overwatch wanneer jij besluit om Overwatch 2 te installeren? Op die vraag krijgen we vandaag een antwoord.

Toen die vraag werd gesteld op een Reddit AMA gaf Overwatch 2‘s director Aaron Keller daar het volgende antwoord op: “Wanneer OW2 lanceert op 4 okt zal het een vervanging zijn voor de huidige Live Service.”

Ook goed om weten is het volgende: Al je Overwatch 1 munteenheden (Credits, OWL tokens, competitieve punten) zullen worden overgezet, maar hun gebruik zal vrij beperkt zijn.

Blizzard beweert dat er een nieuwe virtuele munteenheid zal worden geïntroduceerd voor Overwatch 2, en sommige dingen zullen alleen met deze munteenheid kunnen worden gekocht.

Wat betreft loot boxes, als je de sprong maakt, zullen al je loot boxes automatisch geopend worden, dus je zult niets verliezen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)