fbpx

Chernobylite Season 2 DLC Red Trees nu beschikbaar

Chernobylite is nog steeds de game die momenteel het dichtst aanleunt bij de Fallout. En het is nog een goede game ook. Vandaag verschijnt de nieuwe Season 2 DLC genaamd Red Trees.

Chernobylites Red Trees DLC is een pakket cosmetics met daarin extra skins voor je playthroughs. De DLC voegt de roestkleurige rode bladeren van het Red Trees toe, inclusief een rode gloed aan de verschillende elektronische apparaten in je basis.

Daarnaast bevat Chernobylite Season 2 DLC ook gratis content. “Ghost of the Past’ bevat zes nieuwe verhaalmissies waarin Igors verloofde Tatyana zich manifesteert in Igors dromen, en hem aanmoedigt om verschillende plaatsen in Zone te bezoeken en de ware geschiedenis van Chernobyl te leren kennen.

Tot slot is er nog een speciale gratis nieuwe feature: VR Games. Er zal een nieuwe VR-helm in je Basis zitten die je overbrengt naar de fractale wereld waar je het in verschillende arena’s opneemt tegen vijanden (mensen en monsters) in een roguelike minigame.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: