fbpx

Volg om 18u00 de A Plague Tale: Requiem livestream

Vanavond om 18u00 organiseert Focus Home Interactive een speciale A Plague Tale: Requiem livestream. Voor de fans van A Plague Tale: Innocence (check!) een unieke kans om kennis te maken met de sequel.

Je kan de livestream om 18u00 volgen op het Focus Home Interactive YouTube-kanaal. Mijn plekje is gereserveerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: