Tiny Tina’s Wonderlands vanaf nu beschikbaar via Steam

Tiny Tina's Wonderlands

Ben je pc-gamer en wil je jouw gamesbibliotheek op een enkel platform houden? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want Tiny Tina’s Wonderlands is vanaf vandaag ook beschikbaar op Steam.

Tot vandaag kon je deze fantastische game als pc-gamer enkel terugvinden in de Epic Games Store. Die exclusiviteit loopt nu dus af.

Op Steam krijgen we de keuze tussen de Standard Edition voor € 59,99 of de Chaotic Great Edition voor € 79,99. Deze laatste editie wordt geleverd met het Dragon Lord Pack met bonuscontent én de Season Pass, die een extra speelbare class bevat die in een toekomstige update wordt uitgebracht, het Butt Stallion cosmetic pack en alle vier de Mirrors of Mystery DLC’s.

Tot 7 juli krijg je er nog de Golden Hero Armor Pack bij én krijg je de game aan een speciale lanceringsprijs.

Ard beloonde Tiny Tina’s Wonderlands met een vette 8 in zijn review: “Tiny Tina’s Wonderlands zit boordevol geniale moppen, gedurfde referenties en kenmerkende Borderlands-gameplay die ervoor zorgt dat de ontwikkeling ervan eigenlijk niet kon mislopen. In tegenstelling tot de voorgaande Borderlands-games werden de RPG-elementen dieper uitgewerkt waardoor de onderdompeling in het avontuur nog intenser aanvoelt. “

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.