fbpx

Zet je schrap voor Stranger Things 4 – Volume 2 trailer

Ook vollen bak aan het genieten van het vierde seizoen van Stranger Things? Nog even geduld en dan kan je ook het tweede deel van dit geweldige seizoen bekijken. Om ons nog ongeduldiger te maken serveert Netflix ons nu een trailer voor S4 Volume 2.

Ik zou kunnen vertellen wat je te zien krijgt, maar dat is dan misschien een spoiler voor mensen die het eerste deel nog niet gezien hebben.

Dus gewoon kijken en je opwarmen voor wat komen gaat voor Hopper, Vecna en Eleven…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: