Volgens Johnny Cage-stemacteur is er een nieuwe Mortal Kombat in de maak

Johnny Cage Mortal Kombat

In oktober van dit jaar viert de Mortal Kombat-saga zijn 30ste verjaardag. Iedereen verwacht dus dat ontwikkelaar NetherRealm met iets speciaals voor de dag zal komen. Een nieuwe titel in de reeks, een speciale versie, wie zal het zeggen?

Misschien wel een van de vechtersbazen uit het spel, namelijk Johnny Cage. Volgens Andrew Bowen (Johnny Cage in Mortal Kombat X en Mortal Kombat 11) zou dat een nieuwe titel in de reeks zijn.

Hij postte gisteren namelijk een video op Twitter om iedereen te laten weten dat hij op het terrein van de Warner Bros. Studio was. Bowen stond voor de camera met een zonnebril die sterk leek op die van Johnny Cage in Mortal Kombat 11. Dat, en het feit dat de audio van de video muziek was die erg leek op Mortal Kombat 2’s intro thema doet velen vermoeden dat er iets nieuws op komst is. De video wordt afgesloten met een voice-over die zegt: “Elke dodelijke techniek. Het is een woest gevecht.”

De video is helaas opnieuw verwijderd, wat alleen maar olie op het geruchtenvuur is natuurlijk!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)