fbpx

Tony Hawk: Er komt geen remaster van Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4

Tony Hawk's Pro Skater

De remaster van Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 was een gigantisch succes. Terug lekker skaten, oldschool en dan die fantastische muziek van onder andere de Dead kennedy’s, het was te zot! Hopen dus op een remaster van THPS 3 + 4 dan maar? Nope, je moet er helemaal niet op hopen…

De reden hiervoor is dat de ontwikkelaar van de remaster van THPS 1 + 2, Vicarious Visions, dat de remaster maakte in opdracht van Activision, opgenomen werd in Activision Blizzard.

Dat is toch wat de iconische Tony Hawk vertelde in een Twitch stream gehost door Andy “andyTHPS” Gentile, voormalig senior designer bij Vicarious Visions. En bovendien werkte diezelfde Andy aan Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2. En toen kwamen de woorden die niemand wilde horen:

“Ik wou dat ik kon zeggen dat we iets in de pijplijn hadden, maar Vicarious Visions is zo’n beetje ontbonden en Activision gaat door al hun spullen heen, dus ik weet niet wat de volgende is,” zei Hawk. “Dat was het plan, zelfs tot aan de release datum van [Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2], gingen we voor 3 en 4. En toen werd Vicarious een beetje opgeslokt en zochten ze andere ontwikkelaars en toen… was het voorbij.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: