Tweeling uit Carcer City speelt de hoofdrol in Grand Theft Auto 6

Grand Theft Auto GTA 6

Het zal nog wel even duren eer we écht aan de slag kunnen met Grand Theft Auto 6. Rockstar neemt zoals altijd zijn tijd om aan een game te werken, maar dat houdt de fans niet tegen om te speculeren waarover GTA 6 zal gaan.

Dankzij Matheusvictorbr kunnen we weer wegdromen over hoe het zal zijn om Grand Theft Auto 6 te spelen. Volgens hem zou dat in 2024 zijn, maar een officiële releasedatum is er nog niet. De man bracht eerder wel al correcte informatie over Rockstar-games boven water, dus we kunnen aannemen dat onderstaande info correct is of was.

Grand Theft Auto 6 zou ons onder andere meenemen naar Carcer City. Voor wie thuis is in het Rockstar-universum klinkt deze naam ongetwijfeld bekend in de oren want deze stad kennen we uit Manhunt. Naast Carcer City zouden we in GTA 6 ook Columbia, Cuba én Vice City bezoeken.

De hoofdrol in GTA 6 zal gedeeld worden door een tweelingsbroer en -zus. Hun ouders werden in 2003 vermoord door een Braziliaans kartel waardoor ze van elkaar gescheiden werden. De man is ondertussen een hooggeplaatste politie officier geworden in het Drugs Enforcement Agency (DEA). De zus kwam aan de verkeerde kant van de wet terecht en heeft zich ingewerkt in het kartel dat haar ouders vermoorde om zo wraak te nemen.

Klinkt alleszins goed in de oren. Al wil ik nu wél graag wat officiële informatie én gameplay zien, alsjeblief.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.