Blade Runner: Enhanced Edition verschijnt 23 juni op pc en consoles

Ik ben een grote fan van de eerste Blade Runner-film en het spreekt dan ook voor zich dat ik de Blade Runner game uit 1997 heb platgespeeld. Net als die X-files game uit 1998 trouwens. Voor de fans van die eerste heb ik goed nieuws, Blade Runner: Enhanced Edition verschijnt morgen 23 juni op pc en consoles.

Nightdive is reeds een poosje in de weer met de ontwikkeling van Blade Runner: Enhanced Edition maar morgen, 23 juni, is het zover, dan ligt de Enhanced Edition in de digitale rekken op pc en consoles.

Ik ben echt benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben. Blade Runner: Enhanced Edition is een 3D adventure game gebaseerd op Ridley Scott’s film uit 1982. Het verhaal loopt parallel met de originele film waarin spelers de rol aannemen van Blade Runner Ray McCoy, die net als Rick Deckard de taak heeft om een groep Replicants op te jagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)