Pre-order nu World of Warcraft Dragonflight dat later dit jaar verschijnt

World of Warcraft Dragonflight Leak

World of Warcraft is niet kapot te krijgen. Velen hebben geprobeerd maar niemand is erin geslaagd om King WoW van de troon te stoten. Op naar de volgende expansion dus, genaamd World of Warcraft Dragonflight, die later dit jaar verschijnt.

Blizzard Entertainment kondigt aan dat Dragonflight, de volgende uitbreiding voor World of Warcraft, nu beschikbaar is voor pre-purchase op worldofwarcraft.com en later dit jaar gelanceerd zal worden.

In Dragonflight gaan spelers naar de ontwakende Dragon Isles, de geboorteplaats van het drakengeslacht, waar de legendarische drakenaspecten zijn teruggekeerd om hun rechtmatige thuis op te eisen.
De Dragon Isles bevatten vier prachtige nieuwe zones waar spelers doorheen kunnen op hun reis naar de nieuwe level cap van 70: de levendige Waking Shores, de groene Ohn’ahran Plains, de uitgestrekte Azure Span, en het schitterende Thaldraszus.

Met Dragonriding, een nieuwe methode om vanuit de lucht te bewegen, kunnen spelers door het luchtruim van elk nieuw gebied zweven in stijl op aanpasbare Dragon Isles Drakes.
De eilanden zijn de thuisbasis van het gloednieuwe speelbare geallieerde ras Dracthyr, dat de magie van de dragonflights combineert met afstandsschade en helerspecialisaties als een speciale Evoker-heldenklasse die begint bij level 58. 

Je kan ook nu weer kiezen uit verschillende edities:

Dragonflight is beschikbaar voor digitale voorkoop als Basis Edition, Heroic Edition en Epic Edition. Elke digitale editie bevat één of meer voorwerpen waarmee je je kunt aansluiten bij de dragonflights om hun verloren rijk terug te winnen:

  • Basis Edition: Inclusief Drakks, een bonus huisdier om je te vergezellen op je quests.
  • Heroic Edition: Inclusief Drakks, een voorkoopbonus huisdier, het nieuwe Murkastrasza huisdier, een Dragonflight-level karakter boost (level 60), en een nieuw Tangled Dreamweaver vliegend rijdier om op te zweven.
  • Epic Edition: Bevat alle Base- en Heroic-items, het Timewalker’s Hearthstone-effect, de Diadem of the Spell-keeper head-slot transmog, de Wings of Awakening back-slot transmog in vijf kleurvarianten, en 30 dagen speeltijd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)