DC kondigt de dood aan van Harley Quinn

Is het binnenkort game over voor ieders favoriete vrouwelijke superslechterik? En zit Joker dan binnenkort zonder lief? Yeps, het ziet er naar uit…

DC, de thuishaven van Batman, Harley, Joker en co heeft namelijk laten weten dat Harley Quinn aan haar einde komt. Of zoals we zeggen, ze gaat dood…

Al weet je in die universums van Marvel en DC natuurlijk nooit hoe dood je echt bent als je dood bent.

Zoals bevestigd door DC Comics’ solicitations voor september 2022, zal Harley Quinn #22 van schrijfster Stephanie Phillips en tekenaar Matteo Lolli de voormalige sidekick van de Joker zien die “voor echt” wordt vermoord.

Maar het vreemde hier is dat Harley op zoek moet naar haar eigen moordenaar. Maar hoe doe je dat als je dood bent? En hoe komt ze dan aan haar einde? We zijn benieuwd…

“I get killed in this one…for real! Dead. Deceased. Former. Late. Pushing up daisies.” staat in de officiële synopsis, geschreven vanuit Quinn’s perspectief.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)