fbpx

Roller Champions is nu gratis beschikbaar voor Nintendo Switch

Roller Champions

Ik heb Roller Champions nog niet gespeeld. Ik ben wel benieuwd, maar ik voel het nog niet. Maar misschien is het iets voor jou, en als jij een Switch hebt, dan is dit een winnende combinatie.

Het feest is begonnen met het nieuwe Disco Fever-seizoen voor Roller Champions. Spelers ontdekken onder andere nieuwe items, groovy disco-uitrusting en nieuwe gamemodi. Ook is de game vanaf vandaag gratis beschikbaar voor Nintendo Switch.

Het nieuwe seizoen brengt nieuwe mappen, gamemodi en items met discothema naar de gratis PvP-sportsgame. De nieuwe startarena, Brooklyn Court, is nu beschikbaar en twee andere arena’s, Venice Beach Park en Liberty Arena, worden op 23 juni en 4 juli toegevoegd.

De arena’s van het kickoff-seizoen blijven nog wel steeds beschikbaar voor alle spelers. Disco Fever introduceert ook een nieuwe actievolle gamemodus, Arena 8, waarin zowel ervaren spelers als nieuwkomers worden uitgedaagd. Het skatepark krijgt tevens twee tijdelijke minigames, Star Dash en Star Dash Supernova, waarbij deelnemers zoveel mogelijk sterren moeten vangen om fans te krijgen en zo beloningen te ontgrendelen.

Het nieuwe seizoen krijgt ook weer een nieuwe Roller Pass die nieuwe items in discothema met zich meebrengt, voor zowel de gratis als premium tracks. Aangezien Disco Fever langer loopt dan het kickoff-seizoen, zijn er nu twee keer zoveel niveaus als voorheen. De update brengt ook nog een aantal andere nieuwigheden met zich mee, waaronder visuele verbeteringen aan de interface, nieuwe liedjes en quality-of-life features.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d