Christian Bale wist niet wat het MCU was voor hij een rol aannam in Thor: Love and Thunder

Bijna iedereen zal Christian Bale kennen van zijn fenomenale prestaties als Batman in de Christopher Nolan trilogie van The Dark Knight. Binnenkort kunnen we hem opnieuw aanschouwen in een superheldenfilm, maar deze keer niet één van DC, maar van Marvel en ook zal hij geen superheld spelen. Hij zal de slechterik Gorr the God Butcher spelen, maar toen hij deze rol aannam had hij helemaal geen kennis van het MCU.

Dit is toch iets zeer opvallends voor een acteur als Christian Bale, want hij heeft al enorme gekke toeren uitgehaald als acteur. Zo zorgde hij ervoor dat hij in ‘Batman Begins’ als een enorme spierbundel op het scherm verscheen. Tussen ‘Batman Begins’ en ‘The Dark Knight’ speelde hij de rol van Trevor Reznik in ‘The Machinist’, waar hij enorm veel kilo’s verloor en er helemaal niet gezond uitzag. Daarna zorgde hij ervoor dat de kilo’s weer enorm aankwamen om de cape van Batman weer om te doen.

Dus is het verbazend dat hij geen idee heeft wat het MCU in Marvel is. Total Film vroeg aan de acteur of hij het erg vond om opnieuw in een verfilming van een comic boek te spelen. Aangezien hij Batman speelde in The Dark Knight trilogie van Christopher Nolan, maar dat maakt voor hem niet zoveel uit.

Dit is wat Christian Bale te vertellen had:

“Absoluut niet. Ik heb daar nooit aan gedacht,” zei hij. “Ik las dat mensen het leuk vonden dat ik nu in het MCU zit. Ik dacht toen: ‘Wat heb ik gedaan? Ik heb me nergens bij aangesloten.’ Ik had echt geen idee wat de MCU was.”

Het interview pikt verder op over waar Bale zijn inspiratie haalde voor de vertolking als Gorr. Aangezien hij op het eerste zicht geen flauw idee had, wie Gorr the God Butcher was, probeerde hij via Google Search te achterhalen wie deze lieverd is. Hij dacht namelijk dat zijn personage steeds in een G-string moest rondlopen, maar regisseur Taika Waititi zorgde ervoor dat de acteur snel gerustgesteld was.

Thor: Love and Thunder is te bekijken in de betere bioscopen vanaf 6 juli 2022.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.