3D-artiest Jae Solina maakt Cyberpunk-kortfilm

Cyberpunk 2077

Het Cyberpunk 2077-universum blijft heel wat mensen tot de verbeelding spreken. Iets wat ook geldt voor 3D-artiest Jae Solina. Die maakte een heuse Cyberpunk-kortfilm.

3D-artiest Jae Solina, alias JSFILMZ, stapt deze week binnen in de NVIDIA Studio om te vertellen hoe hij in slechts één dag de Cyberpunk Short Film heeft gemaakt met behulp van NVIDIA Omniverse en RTX GPU’s.

Door te werken met meerdere 3D-toepassingen die via Omniverse met elkaar zijn verbonden, bespaarde JSFILMZ ontelbare uren van renderen, bestanden downloaden, bestandstypen converteren, opnieuw uploaden en nog veel meer. “Het is zo gek dat ik dit allemaal kan doen, allemaal thuis,” zei hij.

Tijdens het (korte) verloop van het project maakte JSFILMZ gebruik van assets uit de NVIDIA MDL-materiaalbibliotheek en Reallusion actorcore- en contentstores. Het meeste werk werd gedaan met behulp van de Omniverse Machinima-app, Reallusion iClone Connector en Blackmagic DaVinci Resolve.
 
Deze combinatie van NVIDIA Studio-software en -hardware hielp JSFILMZ ook fotorealistische details te bereiken in Cyberpunk Short Film.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)