fbpx

Nieuwe GRID Legends DLC introduceert Destruction Derby-achtige spelmodus

Wat is er nog plezanter dan tegen andere auto’s racen? Tegen andere auto’s botsen natuurlijk, en als het even kan als laatste overblijven. En dankzij de nieuwe GRID Legends DLC kan dat binnenkort.

Codemasters en Electronic Arts hebben vandaag Classic Car-Nage uitgebracht: een nieuwe, destructieve gamemodus voor GRID Legends, boordevol adrenaline.

De modus introduceert actievolle Derby-style gameplay waarin coureurs zich vooral niet hoeven in te houden en op andere voertuigen in kunnen rammen met extreem hoge snelheden. Bestaande raceregels worden hier volledig van tafel geveegd. De modus speelt een prominente rol in een nieuw contentpakket dat ook verhaalgedreven elementen en cross-platform multiplayer DLC bevat. Spelers kunnen hun wildste race-instincten loslaten in nieuwe voertuigen en zij kunnen hun vrienden uitdagen op maar liefst vier nieuwe tracks.

Naast deze DLC wordt er een nieuwe patch uitgebracht die onder andere de Team Fordzilla – P1 gratis aan de game toevoegt als speelbaar racemonster. 

Classic Car-Nage biedt een speciale serie aan race-events die de helden uit de ‘Driven to Glory’-verhaalmodus opnieuw in de spotlights zet. De eerste aflevering staat in het teken van Valentin Manzi, het personage dat tot leven wordt gebracht door de geprezen Britse acteur Ncuti Gatwa. Hij en de andere coureurs richten een ravage aan in acht verhalende Classic Car-Nage-events.

Daarnaast krijgen spelers toegang tot vijf nieuwe voertuigen, waaronder een hilarische ijsco-truck, en vier nieuwe routes verspreid over twee locaties: de prestigieuze Yokahama Docks en de vurige hitte van Havana. Deze uitbreiding voor GRID Legends brengt ook drie nieuwe, gesponsorde carrière-events met zich mee. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: