Videodagboek toont hoe het Frogwares-team omgaat met de oorlog in hun land

De Oekraïnse ontwikkelstudio Frogwares die ken je van de Sherlock Holmes games of van The Sinking City. Zowel de studio als hun thuisland wordt zwaar getroffen door de nog steeds aan de gang zijnde oorlog in Oekraïne.

Onderstaande video laat zien hoe het is om games te ontwikkelen terwijl kogels je om de oren fluiten, bommen vallen en de geur van rottende lijken alom aanwezig is!

Zeer de moeite waard om te bekijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)