fbpx

Pragalicious Podcast | Uitzonderlijk geen aflevering deze week

Pragalicious Buiten Gebruik

Soms moet je eerlijk kunnen toegeven dat je je meerdere moet erkennen in de techniek. Door technische problemen klinkt de aflevering namelijk niet zoals het zou moeten en hebben we beslist om deze niet te publiceren. Het zou namelijk niet naar de standaard zijn die we jullie willen serveren.

Daarom onze oprechte excuses dat jullie geen nieuwe aflevering terugvinden in jullie podcastapp. We proberen zo snel als mogelijk een nieuwe aflevering in te blikken. Tot die tijd kan je zoals altijd terecht op onze website, waar we je jouw dagelijkse dosis game-, tech- en entertainmentnieuws serveren.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: