Er zou een Game Of Thrones vervolgserie met Jon Snow in de maak zijn

Fans van Game of Thrones, en dat zijn er miljoenen, kunnen vanaf 21 augustus kijken naar House of the Dragon. Fans van Game of Thrones, en in het bijzonder Jon Snow, die hebben, volgens bepaalde bronnen, ook iets om naar uit te kijken.

Volgens de Hollywood Reporter zou er een vervolgserie in de maak zijn waarin de hoofdrol is weggelegd voor Jon Snow, vertolkt door Kit Harrington. Iets wat mij logisch lijkt aangezien ik, en waarschijnlijk heel wat fans, ook wel benieuwd ben hoe het nu verder moet met Jon Snow (aka Aegon Targaryen) en zijn nieuw leven tussen de Wildlings.

Maar bon, er zal dus geen tekort zijn binnenkort aan series gebaseerd op de bestsellers van George R.R. Martin. Er is, zoals eerder gezegd, House of the Dragon (focus op het House Targaryen 200 jaar voor de originele serie) dat er zit aan te komen, met daarbovenop nog 10,000 Ships, The Golden Empire, 9 Voyages, en Dunk and Egg, allemaal in verschillende stadia van ontwikkeling.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)