Outriders is nu gratis speelbaar via Steam

Als je op zoek bent naar een goede coöp shooter om met je maten te spelen, dan zit je sowieso goed met het geweldige Outriders. Geloof je me niet? Dat kan/mag! Maar deze week krijg je de kans om het zelf te proberen.

Vanaf vandaag tot en met donderdag 23 juni kan je namelijk gratis aan de slag met scifi looter shooter Outriders, en dit via Steam.

Het ideale moment om kennis te maken met de game en je op te warmen voor de Worldslayer DLC die er aankomt op 28 juni.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)