Destruction AllStars krijgt op 22 juni een flinke update en nieuwe spelmodus

Destruction AllStars moest een hit worden, maar miste zijn launch volledig. Het concept was tof maar de microtransacties en een gebrek aan content waren dompers op de feestvreugde. Misschien komt daar op 22 juni verandering in.

Op 23 juni gaat het vernieuwde PlayStation Plus van start in onze contreien. En Destruction AllStars maakt daar onderdeel van uit. Het moment dus voor de makers om hun game op te poetsen en te voorzien van een pak nieuwe content.

Beginnen doen we dus op 22 juni met het Rise-evenement. Dit event is goed voor een nieuwe Jumpshot modus, nieuwe challenges en een (want zo gaat dat tegenwoordig) nieuwe AllStar Pass. Het event duurt in het totaal zes weken, waarna er weer een nieuw event, inclusief nieuwe modus, start.

Spelers die de game destijds gekocht hebben kunnen rekenen op het exclusieve Founder’s Pack, goed voor een heleboel cosmetics.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)