Fall Guys krijgt een Halo crossover na zijn Xbox-debuut volgende week

Volgende week viert het populaire Fall Guys zijn free-to-play debuut op Xbox. En om die entrée nog beter in de kijker te zetten, kan de game rekenen op de steun van Xbox’ raspaardje Halo.

Mediatonic heeft dus meteen ook het eerste event aangekondigd voor Fall Guys, zoals je al kan raden een Halo-thema: Spartan Showdown.

Het evenement, dat werd onthuld tijdens de Xbox Games Showcase Extended show, begint op 30 juni en duurt tot 4 juli. Het event bevat veel nieuwe uitdagingen, legendarische items en veel nieuwe cosmetics, waaronder Master Chief-, Grunt- en Brute-kostuums.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)