Bloederige The Texas Chain Saw Massacre’ Video Game – Red Band gameplay trailer

Ooit het originele The Texas Chain Saw Massacre gezien? Ik niet! Ik kon dat mentaal niet aan. Als je zelf eens in de huid van Leatherface wil kruipen, dan kan dat binnenkort in The Texas Chain Saw Massacre’ Video Game.

Opgelet: niet voor gevoelige zielen, u weze gewaarschuwd!

Een gloednieuwe trailer voor Gun Interactives aankomende videogame The Texas Chain Saw Massacre gunt ons een stevige blik op de gameplay en introduceert iconische schurken waaronder Leatherface, de Cook, de Hitchhiker, en Opa!

Met de Slaughter Family en hun slachtoffers, toont de trailer de bekende griezels en bezienswaardigheden van de originele film samen met een groot aantal griezelige verrassingen, terwijl ook details worden gedeeld over de uitgebreide beschikbaarheid van platforms en de release window.”

Het spel zal klassieke schurken uit de films bevatten, maar ook nieuwe familieleden, en de gebeurtenissen van het Chain Saw-spel zullen zich vóór Tobe Hooper’s originele klassieker afspelen.

Nog 1 keer: opgelet, niet voor gevoelige zielen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)