fbpx

Xbox serveert ons nieuwe A Plague Tale: Requiem gameplay

Alicia en haar jongere broertje Hugo uit het middeleeuwse actie/adventure game A Plague Tale: Innocence hebben niet meteen de leukste jeugd gehad. En uit de nieuwe gameplay trailer voor opvolger Requiem blijkt dat het er niet beter op gaat worden.

Het goede nieuws is alvast dat we niet zo heel lang meer moeten wachten om met de opvolger aan de slag te gaan, namelijk oktober 2022.

En het echte goede nieuws voor Xbox gamers? Het spel verschijnt bij launch op pc en Xbox Games Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d