Hollow Knight Silksong komt op dag van release naar Game Pass

Hollow Knight Silksong

Hollow Knight is een een van de beste Metroidvania action-adventure games. Daar hoeft niet over gediscussieerd te worden.

De opvolger, Silksong, is al sinds 2019 in ontwikkeling, maar is tot op de dag van vandaag nog steeds niet beschikbaar. Wanneer dat zal zijn, is nog niet bekend. Wat wél bekend gemaakt werd op de Xbox + Bethesda showcase is dat deze game op dag één beschikbaar zal zijn op Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.