Forza Motorsport toont zich in waanzinnig knappe gameplaytrailer, release lente 2023

Forza Motorsport

Als raceliefhebber van het eerste uur, is Forza Motorsport een van dé titels waarnaar ik uitkeek tijdens de Xbox + Bethesda showcase. En man, wat werd mijn geduld beloond!

In een uitgebreide gameplayvideo krijgen we een indrukwekkend beeld van wat van deze nieuwe game van Turn10 mogen verwachten. Als canvas wordt het iconische Maple Valley-circuit gebruikt.

Zo maken we kennis met het dynamic time of day-rendering systeem, is het renderen van de physics 48 keer verbeterd, krijgen we in-game raytracing én wordt een banden- en benzinesysteem geïntroduceerd.

Bij Gran Turismo 7 wordt ongetwijfeld hard op de tanden geknarst, want Forza Motorsport introduceert ook een indrukwekkend schadesysteem dat zelfs het kleinste krasje genereerd. Want schade is inherent aan racen, aldus Turn10.

We moeten nog wel even geduld uit oefenen, want Forza Motorsport wordt gereleaset in de lente van 2023.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.