Herbekijk hier de Outriders Worldslayer Endgame livestream

Outriders Worldslayer

Gisteren kregen we van ontwikkelaar People Can Fly een verse livestream voorgeschoteld. Hierin werd gedurende ruim 20 minuten dieper ingegaan op de endgame van Outriders Worldslayer.

“We really wanted to create a new experience that could expand on all the things that our players enjoyed the most in the original OUTRIDERS with WORLDSLAYER. The compelling new story of WORLDSLAYER ties directly into the endgame and sets up your entry into the Trial of Tarya Gratar. The endgame is built to really tie together all the new and expanded features in WORLDSLAYER, and give our most dedicated players a satisfying experience with hundreds of hours of meaningful progression.”

Bartek Kmita, Creative Director van OUTRIDERS bij People Can Fly.

Outriders Worldslayer is vanaf 30 juni beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.