Spiritfarer van Thunder Lotus Games komt naar Netflix Games

De game werd 2 jaar geleden uitgebracht voor PC, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Nu mogen de mobile gamers zich opmaken voor deze unieke en gevarieerde adventure game.  

Het hoofdpersonage die jij bestuurt is Stella, een reiziger die tussen leven en dood staat. Haar doel is de zielen van de mensen te vriend houden en ze met een gerust gevoel los te laten naar The Afterlife. Een beetje zoals de veerman Charon in de Griekse mythologie maar dan een pak schattiger en minder duister.

Verzorg je spirit friends, gebruik je hoed als parachute en verzamel grondstoffen om je boot verder te bouwen of up te graden in een uitgebreide wereld met verschillende locaties. Een sidescroller/platformer met cosy achtergrondmuziek, relaxte gameplay en een uniek verhaal die dit jaar naar de Netflix-app komt.   

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”