Warhammer 40,000: Darktide gameplay trailer

Warhammer 40.000: Darktide

Op Summer Game Fest heeft ontwikkelaar Fatshark een twee minuten durende gameplay trailer van hun aankomende 4-speler co-op game Warhammer 40,000: Darktide in première gebracht.

De gloednieuwe gameplay video, waarin een missie wordt uitgelicht, ging vandaag in première tijdens de Summer Game Fest-uitzending.

In de gameplay-video hebben de ketters het energiesysteem van Tertium gesaboteerd, en het is aan de vier (anti)helden om de dag te redden. De klus is simpel, de risico’s zijn groot, en de actie is bloederig.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)