Dying Light neemt afscheid in stijl met ultieme Definitive Edition

Dying Light, het origineel uit 2014 bedoel ik dan, blijft nog steeds een van de beste zombie games out there. Bewonderenswaardig is dat ontwikkelaar Techland de game doorheen de jaren, en zelfs na de launch van Dying Light 2 is blijven ondersteunen.

Recent schafte ik me nog de Enhanced Edition aan, die niet veel later zelfs op een gratis upgrade voor Series X kon rekenen. Die Enhanced Edition bevatte reeds een shitload aan content, maar het kan nog beter…

Inderdaad vanaf vandaag kan je aan de slag met de Definitive Edition, of met andere woorden de ultieme Dying Light-verzameling, goed voor de standaard game natuurlijk INCLUSIEF de 26(!) verschenen DLC-packs.

Bestaande bezitters van de Platinum Edition van Dying Light krijgen automatisch een gratis upgrade naar de Definitive Edition, waarmee de resterende vijf sets DLC die niet in de Platinum Edition zitten worden ontgrendeld.

Om de launch te vieren krijg je trouwens 70 procent korting! Niet te missen als je het mij vraagt. Naast de 26 DLC-pakketten, variërend van volledige uitbreidingen tot nieuwe cosmetica, voegt Techland de Harran Tactical Unit Bundle gratis toe als je het spel in de twee weken na de lancering koopt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)