fbpx

Summer Game Fest: Cuphead: The Delicious Last Course gameplay trailer

Cuphead

Eerlijk? Ik heb Cuphead nooit gespeeld. De reden? Veel te moeilijk voor deze jongen. Maar gamers die fan zijn, en een sterker karakter hebben dan ik zullen zich ongetwijfeld amuseren met deze nieuwe DLC.

Het is niet moeilijk, het is gemakkelijk, sorry, ik bedoel heel moeilijk… Op 30 juni kan je het zelf aan den lijve ondervinden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: