PlayStation gamers hebben voorrang bij open bèta Call of Duty: Modern Warfare 2

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden, en het ziet er dus naar uit dat ook dit jaar wat betreft Modern Warfare 2 de PlayStation gamers weer wat voordelen zullen hebben.

Zo vernemen we dat PlayStation gamers die Modern Warfare 2 hebben voorbesteld voorrang krijgen om deel te nemen aan de open bèta voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Dat nieuws werd door Activision zelf bevestigd via de officiële PlayStation blog.

Voor de goede orde, de open bèta komt sowieso naar elk platform, maar PlayStation krijgt dus ook deze keer voorrang.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)