Metal: Hellsinger aangekondigd op Summer Game Fest

Rennen, monsters afknallen en metaldeuntjes terwijl door je headset horen. De ideale combo om na een drukke werkdag te ontspannen in je zetel. De game werd vorig jaar nog uitgesteld maar komt er zeker dit jaar!

Ontwikkelaar The Outsiders zal met deze ritme/first-person shooter de metalfans een enorm plezier doen waarin ze in acht hellen letterlijk hun weg moeten schieten langs verschillende demonen en duivels. De soundtrack van de game werd gemaakt door onder andere Tankian (System of a Down) en Matt Heafy (Trivium).

Metal: Hellsinger komt uit 15 september op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Wie nu al de warmte van de hel wil voelen kan alvast aan de slag met de demo.  

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”