The Elder Scrolls Online: High Isle is nu verkrijgbaar op pc

Vandaag brengen ZeniMax Online Studios en Bethesda Softworks het nieuwste hoofdstuk in de ESO-saga uit: The Elder Scrolls Online: High Isle. Dit is nu verkrijgbaar voor pc/Mac en Stadia en vanaf 21 juni 2022 voor Xbox- en PlayStation-consoles.

Deze nog nooit eerder betreden Elder Scrolls-wereld is het toneel van een gloednieuw Elder Scrolls-verhaal waarin politieke intriges centraal staan. De landen van High Isle zijn de perfecte locatie voor alliantieafgevaardigden om vredesbesprekingen te voeren die een einde moeten maken aan de Three Banners War.

Hoewel de top wordt georganiseerd door de nobele Society of the Steadfast, zullen spelers op hun hoede moeten zijn voor de Ascendant Order en hun chaotische motieven. De meer dan 20 miljoen spelers van ESO komen terecht op een paradijselijk eiland, boordevol middeleeuwse cultuur en architectuur, inclusief prachtige kastelen en spannende toernooien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)