fbpx

Nieuwe trailer toont gevechten in Sonic Frontiers

Sonic Frontiers

In de nieuwste aflevering van onze Pragalicious Podcast liet ik mijn licht al even schijnen op de trailers die vrijgegeven werden van Sonic Frontiers. Hoewel ik een nieuwe Sonic-game wel zie zitten, wisten deze trailers mij nog niet bepaald warm te maken voor deze openwereld game.

De Amerikaanse website IGN heeft opnieuw een exclusieve gameplayvideo de wereld in mogen sturen waarin de focus nu gelegd wordt op de gevechten in Sonic Frontiers. Zo zien we Sonic vechten tegen een grote zwevende vijand die bestaat uit verschillende ballen. Ook een grote bossfight zien we in deze gameplayvideo.

Het positieve is dat er blijkbaar wat tactiek nodig zal zijn om vijanden een kopje kleiner te maken. Hersenloos door werelden rennen, is geen optie.

Jammer genoeg weet ook deze trailer mij weinig te overtuigen. De gevechten zien er vrij houterig uit waardoor ik de gekende snelle gameplay van Sonic nog niet terug zie.

Sonic Frontiers moet dit eindejaar verschijnen voor alle consoles en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: