Pragalicious Podcast #034 | Star Wars Jedi: Survivor, Sonic Frontiers & de gamecollectie van Embracer

In deze 34e episode praten Frumberto, RoMa, Kevin en Praga over de gigantische, fysieke gaming-collectie van de Embracer Group. Welke pareltjes geven zij nooit weg? Is er nog een toekomst voor fysieke games? Ook hebben ze het over de nieuwe Star Wars Jedi: Survivor & Sonic titels en de natte droom van elke gamer.

Er is ook tijd voor overschatte airfryers, games in schoendozen en Samson The God Butcher.


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.01:15 – Star Wars kondigt de opvolger van Jedi: Fallen Order aan. Wat vonden we van de reveal van Survivor?
08:06 – De natte droom van elke gamer: wat kan je allemaal verwachten van een gameroom van €30.000?
11:27 – Sonic komt binnenkort met de open-world game Frontiers.
15:40 – De tweede trailer van Thor: Love & Thunder toont veel maar zegt weinig. Wat verwachten we van Gorr The God Butcher?
20:15 – Embracer Group legt een gigantische, fysieke gaming-collectie aan voor het nageslacht. Welke diamantjes zouden onze crewleden afstaan aan dit museum? Welke pareltjes geven ze nooit weg? Geloven ze nog in een toekomst voor fysieke games?
36:36 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.