Vlieg door Saints Row met je wingsuit

Saints Row Wingsuit

De reboot van Saints Row begint steeds meer vorm te krijgen. De game werd jammer genoeg wel uitgesteld, maar we krijgen wel druppelsgewijs meer info geserveerd.

Nu krijgen we een korte gameplayvideo voorgeschoteld waarin reclame gemaakt wordt voor de wingsuit die in de game zal zitten. Hiermee kan je jezelf makkelijk verplaatsen van de ene kant van de map naar de andere door onder andere uit helikopters te springen.

Lang moeten we gelukkig niet meer wachten op Saints Row, want vanaf 23 augustus kunnen we deze game spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.