fbpx

Destroy All Humans 2! – Reprobed verschijnt 30 augustus

Destroy All Humans

Ieders favoriete buitenaardse smeerlapke, namelijk Cryptosporidium 138, Crypto voor de vrienden, keert terug op 30 augustus. Niet om goed te maken wat hij allemaal uitspookte in het origineel, maar wel om er nogmaals een flinke buitenaardse lap op te geven.

In Destroy All Humans! 2 – Reprobed zal de kwaadaardige buitenaardse indringer Crypto (138!) zijn grote arsenaal aan wapens loslaten op vijf enorme open-wereld gebieden: Bay City, Albion, Takoshima, Tunguska, en de Maan.

Spelers ervaren de swingende jaren ’60 in al haar glorie en krijgen te maken met hippies, de KGB, en vele andere bedreigingen. Om snel door de grote gebieden te zwe(r)ven, kan Crypto gebruik maken van zijn jetpack, zijn hoverboard, en natuurlijk zijn vliegende schotel, uitgerust met een stevig wapenarsenaal. De schotel heeft een interessante update gekregen: door mensen in bepaalde aantallen te ontvoeren speel je nieuwe vaardigheden vrij.

Last but not least, Destroy All Humans 2! – Reprobed bevat een 2-speler, split-screen coop-modus, zodat je samen met een vriend aan de slag kan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d