fbpx

Square Enix onthult Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered

Square Enix kondigt aan dat het vierde deel in de SaGa-serie voor het eerst naar Europa komt. Romancing SaGa verscheen oorspronkelijk in 1992 in Japan, in 2005 gevolgd door een remake in Noord-Amerika en Japan, en verschijnt komende winter als Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, pc (Steam), iOS en Android. 

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered levert vele verbeteringen en extra’s, inclusief geremasterde graphics, nieuwe ‘quality of life’-toevoegingen voor een betere speelbaarheid, en nieuwe gameplay-features. Spelers volgen de omzwervingen van één van acht hoofdrolspelers, met elk hun eigen doel en verhaallijn, en vormen hun eigen, unieke avontuur met een “Free-form Scenario”-systeem dat ervoor zorgt dat hun acties van invloed zijn op de wereld rondom hen.
 
Fans van de SaGa-serie kunnen uitkijken naar de “Glimmer”- en “Combo”-systemen uit eerdere games, de even iconische als prachtige vormgeving, en een sfeervolle soundtrack van componist Kenji Ito, waarvan in de trailer van vandaag al de charmante theme-song  “Menuett” is te horen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: