fbpx

Wacka wacka launch trailer voor Pac-Man Museum+

Pac-Man Museum+, voor de fans de ultieme Pac-Man compilatie,  is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc (inclusief Xbox Play Anywhere-ondersteuning). De game is ook compatibel met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S en is beschikbaar via Xbox Game Pass.

Spelers en fans worden uitgenodigd om veertien titels uit de legendarische Pac-Man reeks te (her)ontdekken. 

PAC-MAN MUSEUM+ bevat volgende titels:

 • PAC-MAN
 • SUPER PAC-MAN
 • PAC & PAL
 • PAC-LAND
 • PAC-MANIA
 • PAC-ATTACK
 • PAC-IN-TIME
 • PAC-MAN ARRANGEMENT Arcade ver.
 • PAC-MAN ARRANGEMENT CS ver.
 • PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION
 • PAC Motos
 • PAC’N ROLL REMIX
 • PAC-MAN BATTLE ROYALE
 • PAC-MAN 256

PAC-MAN MUSEUM+ laat spelers ook hun virtuele arcadehal inrichten met eigen decoratie en objecten die kunnen worden verdiend door in-game missies te voltooien. 

Er is tevens een launch bonus* voorzien voor iedereen die de game de eerste 30 dagen na lancering koopt, waaronder vijf in-game figuren om in je virtuele arcade tentoon te stellen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: