Krijgen we Powerpuff Girls, Scorpion van Mortal Kombat én Ted Lasso in MultiVersus?

MultiVersus

MultiVersus legt als team-based fighting game serieus het vuur aan de schenen van genrefavoriet Smash Bros.. Niet alleen op vlak van gameplay, maar ook met z’n spectaculair diverse roster aan speelbare personages. En als we een recent lek op Reddit mogen geloven, wordt dat roster nog een tikje geschifter, met onder andere de Powerpuff Girls en … Ted Lasso?(!)

Jup, dat lees je goed, MultiVersus zou er in de toekomst een hele reeks personages bij krijgen om het uiteenlopende roster (met onder andere Bugs Bunny, Finn & Jake en Batman) nog geschifter te maken. Wie dacht dat Shaggy van Scooby Doo al een vreemde toevoeging was, zal bij deze gesuggereerde toevoegingen wel eens grote ogen kunnen trekken.

Enkele dataminers legden al een hoop aankomende fighters bloot, waaronder de Joker uit Batman en zowel Rick als Morty. Een andere coole toevoeging zouden de Powerpuff Girls zijn, die alledrie gecombineerd één speelbaar personage zouden vormen. Ook Scorpion, van Mortal Kombat, zou na release wel eens kunnen meeknokken in deze fighting game.

Maar bij sommige personage stellen we ons toch enkele vragen. Wat denk je van Ted Lasso, de Amerikaanse voetbalcoach uit de gelijknamige serie op Apple TV+? Of Lebron James, die na het missen van de playoffs met de Lakers dan toch maar een carrièreswitch lijkt te overwegen?

Het lijkt me sterk dat de volledige lijst effectief in de game zou verschijnen. Toch is het lek niet meteen eentje om te verwerpen, want de leaker heeft indertijd ook het bestaan van de game zelf aan het licht gebracht.

Hierbij zijn volledige lijst, zoals hij ook op Reddit gepubliceerd staat:

Lijst die gedatamined is:

 • Joker – DC
 • Raven – DC
 • Gizmo – Gremlins
 • Marvin the Martian – Looney Tunes
 • Lebron James – NBA
 • Rick – Rick and Morty
 • Morty – Rick and Morty
 • Scooby-Doo – Scooby-Doo
 • Daenerys – Game of Thrones
 • The Hound – Game of Thrones
 • Wicked Witch – The Wizard of Oz
 • Godzilla – Godzilla

Gelekt, maar niet gedatamined:

 • Johnny Bravo – Johnny Bravo (he was in the initial pitch and had work done. He will come eventually)
 • Fred Flinstone – Flinstones
 • Mad Max is on hold last I heard. Not sure if it was an IP related issue. Same with Harry Potter who is definitely on hold (not sure if any development was ever even done).
 • Samurai Jack – Samurai Jack
 • The Powerpuff Girls – Powerpuff Girls (all one Fighter)
 • The Animaniacs – The Animaniacs (also all one fighter as far as I’m aware)
 • Duck Dodgers/Daffy – Looney Tunes
 • Scorpion – Mortal Kombat
 • Ben 10 – Ben 10
 • Ted Lasso – Ted Lasso

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.