Beleef het Marvel-universum vanaf 20 juli in Disneyland Parijs

Fan van het Marvel-universum en van plan een tripje te maken naar Disneyland Parijs deze zomer? Dan weten wij waar jij gaat logeren en je vooral gaat amuseren.

In het nieuwe themaland Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park beleef je als nieuwe rekruut machtige Marvel-missies met Superhelden als Spider-Man en Iron Man.

Om te beginnen zijn er de volgende attracties:

Avengers Assemble: Flight Force

Iron Man en Captain Marvel vragen je hulp om een intergalactische dreiging af te weren in deze hyperspannende attractie. De aarde rekent op jou.

Spider-Man W.E.B. Adventure

Toon samen met Spider-Man je heldenmoed in deze interactieve attractie. Met je nieuwe web-slingerkracht lanceer je je eigen spinnenwebben om de dolle Spider-Bots uit te schakelen voordat ze de hele Campus afbreken.

Dit alles natuurlijk aangevuld met de nodige themawinkels, restaurants, enzovoort. Zelf ben ik al 7 jaar niet meer naar Disneyland Parijs geweest, maar deze wil ik zeker checken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)