fbpx

Twee nieuwe facties komen naar de nieuwe Blood Bowl 3-beta

Blood Bowl 3

Nacon en Cyanide Studio kondigen een nieuwe betafase aan voor Blood Bowl 3, die zal plaatsvinden van 1 tot 12 juni 2022 op pc (Steam).

In deze beta zijn zes facties speelbaar: de Black Orcs, de Imperial Nobility, de Elven Union, de Dwarfs en twee nieuwe facties, die voor het eerst in een Blood Bowl-videogame verschijnen. De nieuwe betafase is ook goed voor nieuwe speelvelden, met elk speciale regels die een nieuwe draai aan de wedstrijden geven. Meer informatie over de nieuwe facties wordt onthuld op 1 juni tijdens de Warhammer Skulls showcase.

De nieuwe gesloten betafase van Blood Bowl 3 loopt van 1 tot 12 juni op pc (Steam). Spelers die al een code van een vorige beta hebben, krijgen direct toegang wanneer de nieuwe beta begint. Nieuwkomers kunnen zich hier registreren voor een code.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d