Star Wars Jedi: Fallen Order’s BD-1 krijgt eigen LEGO-set

Star Wars is niet alleen populair vanwege het unieke universum en de iconische personages, maar ook voor de vele coole robotjes. Denken we maar aan C3PO, R2D2, BB-8 en ook BD-1.

En voor de fans van BD-1, die je kent uit Star Wars Jedi: Fallen Order hebben we goed nieuws, dubbel goed nieuws als zij ook LEGO-fan zijn.

Blijkt namelijk dat het metalen ventje een eigen LEGO Star Wars 75335 BD-1 set krijgt die verschijnt op 1 augustus.

LEGO Star Wars BD-1 bestaat uit 1.062 stukjes, en heeft een leeftijdsclassificatie van 14+. Het wordt geleverd met een UCS-stijl informatieplaatje en is 32 cm hoog,

De set kost 99,99 euro en je kan hem pre-orderen via de LEGO-website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)