Sea of Thieves’ gratis Lost Sands-content nu live

Sea of Thieves, Rares piratenspel, kende een woelige start, maar na de nodige aanpassingen, tweaks en verbeteringen is het spel populairder dan ooit. Daar is de Lost Sands-content een nieuw bewijs van.

Sea of Thieves’ vierde tijd gelimiteerde avontuur Lost Sands is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. In tegenstelling tot eerder verschenen content is dit avontuur verhaalgebonden.

Spelers kunnen zich aansluiten bij Merrick om de Golden Sands Outpost te helpen herstellen of ze kunnen zich aansluiten bij de Servant of the Flame en het in puin laten liggen.

In termen van gameplay, zullen we moeten zoeken naar voorraden voor ofwel Merrick of de Servant of the Flame in The Reaper’s Hideout. Wat je keuze ook is, het hangt uiteindelijk af van de community. Het totale aantal punten dat door beide partijen is verzameld, wordt meegenomen in de overlevingskansen van de buitenpost.

Sea of Thieves: Lost Sands is tot 9 juni beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Sea of Thieves’ gratis Lost Sands-content nu live

  1. Er staat een foutje in je artikel, de adventure is beschikbaar tot 9 juni niet tot 9 juli 😁

Reacties zijn gesloten.